Kyösti Haukipuro

image

MIKSI KAUPUNGINVALTUUSTOON?

Vaikka kaupunginvaltuuston kokoukset ovat julkisia, harva kaupunkilainen seuraa kokouksia. Se on harmi, sillä olisi hyvä, että äänestäjät huolehtisivat “kuluttajasuojastaan”! Moni on valittu valtuustoon katteettomien lupausten perusteella, antaa niitä edelleen tai ei käytä yhtään puheenvuoroa koko valtuustokautena. Valtuustoon valittujen on pyrittävä aidosti vaikuttamaan asioihin, mutta myös kantamaan vastuuta sekä tästä päivästä että tulevaisuudesta.

Vanhan hyvän periaatteen mukaan politiikka on yhteisten asioiden hoitamista. Haluan olla palauttamassa politiikan arvostusta - myös kuntatasolla, jossa tehdään paljon ihmisten arkielämään liittyviä päätöksiä. Tällaisessa työssä haluan olla mukana.

Lähiajat ovat nyt äärimmäisen tärkeitä siksi, että koko kuntakenttää myllerretään ennen kuulumattomalla tavalla - tavalla, josta ei voi antaa hyviä tyylipisteitä. Vauhtisokeus on yllättänyt maan hallituksen. Muutosta ajetaan itseisarvoisena ja ylhäältä sanellen - mahdollisesti jopa pakkokeinoja käyttäen.

Mielestäni muutos pitäisi rakentaa asiaperusteiden varaan, ihmisten ja kuntien tahdon kunnioittamiseen ja hyvään yhteistyöhön. Tavoitteeni on, että Kerava on jatkossakin kotikaupungin kokoinen - läheinen, turvallinen ja hyvin toimiva yhteisö. Siksi olen kiteyttänyt keskeiset teemani näin:

* Kerava on kelpo kotikaupunki, stop liitoksille!
* Kotiapua sekä vanhuksille että lapsiperheille
* Terveyspalveluja vahvistettava, uudistustyötä jatkettava
* Lisää työpaikkoja, verotuloja ja elinvoimaa Keravalle

BLOGI


Syötteet rss

LIITY TUKIJOUKKOIHIN


Haluan liittyä Kyöstin tukijoukkoihin
Nimi

Puhelin

Sähköposti


 
Kyösti Haukipuro | Puh. 040 728 3424 | kyosti.haukipuro@kolumbus.fi

Keskusta